Jag heter Gretel Nord och har som mål att sprida ut det jag tagit till mig i mitt liv inom det stora området hälsa. Jag har en grundtro på naturen som läkare. När jag var 25 år kom jag i kontakt med den fantastiskt trevliga boken ”Den lille doktorn” av Alfred Vogel som behandlar kroppens alla funktioner på ett spännande sätt. Den innehåller råd för egenvård som jag tror vi människor kommer behöva använda oss av i allt större utsträckning. Det finns ju så mycket vi kan göra för att hjälpa oss själva på naturlig väg.

Jag har en bakgrund som fotvårdsspecialist och massör och är egen företagare sedan 1987. Under dessa år har det blivit många samtal med kunder vilket är bra sätt att kunna ge och ta emot information.

Vi människor har var och en många olika erfarenheter och min förståelse har ökat genom åren vad det gäller kroppens och själens samhörighet. Allt hör ihop och det behövs många olika omständigheter för att vi ska må bra. En massage kan vara välgörande men det behövs mycket annat också för att kroppen ska fungera optimalt. Det behövs mer helhetstänkande!

År 2006 kom jag i kontakt med Nikken som är ett företag i hälsobranchen. Människan är gjord för att vara ute i naturens energier, det har Nikken tagit fasta på och forskat fram produkter som integreras i hemmen med dessa funktioner. Allt för att förebygga ohälsa! Genom Nikken fick jag lära mig tanken att alla ska bo i ett Wellnesshome, detta innebär att ha rent vatten, ren luft, god sömn och de bästa näringstillskotten. Allt hör ihop!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.