Svensk klassisk massage

Hos mig ligger du i Nikken sovsystem för bästa möjliga effekt. Jag har ingen musik i min lilla salong, då jag tycker vi behöver tystnad. Massagen börjar med en MagCreator (liknar en kavel) som rullas längs med din ryggrad för bästa avslappning.  Mina händer masserar dig med Nikken Kroppslotion som är ekologisk och baserad på naturliga ingredienser från havet. Vid specifika spänningar använder jag MagDuo magnetkulor som jobbar på djupet och löser upp spänningarna. Avslutar gör jag med Nikkens magnetmaskin KenkoTouch i 10 minuter. Efteråt vilar du en stund tills jag kommer in och serverar dig ett glas med renat, mineraliserat och magnetiserat PiMag vatten med pH- värde 8,5-9,5

                                                                               

 

Nackmassage 30 min.                                                                                         440:-

Här masseras rygg, nacke och överarmar.

Ryggmassage 45 min.                                                                                          560:-

Här masseras rygg, nacke, överarmar och skinka.

(Går även att byta till skinka och fram/baksida ben)

Hand, fot o ansiktsmassage 30 min                                                             440:-

En skön behandling av yttre extremiteter som gör att du får en känsla av en hel kroppsbehandling.

Magnet massage 45 min.                                                                                    480:-

Rullar med MagCreator (magnetrulle) längs med kotpelaren i ett speciellt mönster i 20 minuter sen vilar du på rygg i Nikken Sovsystem (magnetmadrass, täcke o kudde)  20 minuter.
Väldigt avslappnande och energi-givande behandling!

Rytmisk massage  (Antroposofisk behandling)  60 min                                 590:-

Det är en kroppsterapi som är utformad ur den antroposofiska läkekonsten.
Massagen är mycket konstnärligt utformad och kommunincerar med kroppens vävnader på ett mjukt, inkännande och rytmiskt sätt. Metoden kan  användas vid behandling av till exempel olika smärttillstånd, utbrändhet, ångest, sömnproblem och andra rytmiska störningar i organismen.

Medicinsk Fotvård  60 min.                                                                              500:-

Fotbadet hos mig bereds med Dr Sannas såpa. Denna unika svenska produkt har använts i Sverige i århundraden och rekommenderas varmt av hälsoexperter! Motverkar skadliga bakterier, svamp och mögel och stimulerar cirkulationen. Är miljövänlig, dryg, skonsam, effektiv, mild för huden, renar på djupet och återfettar. Det en helt naturlig produkt tillverkad av destillerad tallolja som förtvålats med kaliumhydroxid, och är helt utan syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel eller parfym. Fotbehandlingen avslutas med massage som utförs med Nikken’s True Elements™ Marin Ekologisk Hudvårdsserie som är Naturens hemliga gåva till din hud. Denna ekologiska, nya hudvårdsserie utan parabener är speciellt framtagen för att återfukta, friska upp och göra din hud spänstigare.

Boka tid online HÄR 

4 Responses to Behandlingar

  1. Margareta Christensen skriver:

    Hej! Jag är intresserad av Rytmisk massage är det något jag kan få hos dig? Fick ditt namn på Vidarkliniken. Vill gärna veta även vad det kostar.
    Margareta Christensen tel 0702033767

  2. Anita Bocsor skriver:

    Hej Gretel! Det var länge sedan! Hoppas allt är väl med dig 🙂 har problem med torra och sprickor i hälarna, även förhårdnader på fel ställen, funderar att ta en behandling för det, har du tips och kostnadsförslag, vilka dagar är du a jour? Jag har ledigt just nu bara måndagar men det kan ändras med sommarschemat för mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.