Nikken-Hjärtat

Alla Hjärtansdag utan något erbjudande….det verkar tråkigt tycker jag. Därför tänker jag bjuda er på …….men först lite om hur helgen varit i Stockholm.

Kulturtant kan jag väl stolt kalla mig då det insöps fem föreställningar av olika slag. Ronja Rövardotter med härliga pampiga kostymer och tillbehör. Farmor och vår herre med två kvinnor 87 respektive 92 år i huvudrollerna. Fantastiskt att se vad som går att göra  i denna ålder. Underbart!

Livläkarens besök var ganska tung i första akten men sen blev den intressant och tänk så mycket konstigt som faktiskt hände förr i tiden. Giftermål med ”sinnessjuk kung” endast för att få arvtagare, bortförande av mamman från sina små barn och halshuggning av älskaren då detta inte ansågs passande.

Det var inte bättre förr!

Dramaten såg så vacker ut med allt guld som glimmade i solens sken och jag hade lust för ett besök. Amanda kollade på telefon och där var något klockan fyra. En kvinna skulle sjunga o berätta om Tove Jansson som skrivit om Mumintrollet. Som barn gillade jag Mumintrollet och jag har en bok som jag inte lämnade tillbaks på skolbiblioteket. Vi bestämde oss för att köpa biljetter. Det var en helt underbar stund på 1,5 timma. Birgitta Ulfsson 88 år trollband oss alla och tårarna rann till sången: Skynda dig älskade, skynda att älska….

Jag kommer köpa fler böcker av Tove Jansson.

Ett snöpligt slut blev föreställningen En rackarns långhelg……fars är inget för mig…. i alla fall inte efter ”Muminmamman”.  Det kändes bara platt.

Lev livet!

Lev lite mer! Njut lite mer! Ge lite mer!

Mitt ERBJUDANDE blir HALVA PRISET på 30 min massage vid köp av presentkort till en vän!

(torsdag 11/2-lördag 13/2)!

PRESENTKORTSKÖP OCH ÖPPETTIDER finner du HÄR

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.