Fotvård&Massage har öppnat upp lite tider på kväll, lördag och söndag!

Boka HÄR

Floden Chillar, ett stenkast från huset i Nerja där vi besökt mina föräldrar under 28 år. Ett nykommet äventyr att vandra 6 timmar i vatten med olika mer eller mindre farliga strapatser.

Energi definieras som den styrka och vitalitet som krävs för en fortsatt fysisk eller mental aktivitet. Med andra ord är energi en integrerad del av vad som håller oss igång och ger oss vitalitet. Alla behöver energi men många av oss saknar det.

Varje gång något blir varmt, kyls ner, rör sig, växer, avger ljud eller förändras på något sätt, används energi. Vetenskapen klassificerar energi i två kategorier – kinetisk (rörlig) och potentiell (lagrad) energi.

1 Till exempel innehåller maten du äter kemisk energi och en persons kropp lagrar denna energi tills vi använder den som kinetisk energi under arbete eller lek.

2 Energin kan förändras mellan potential och kinetik. Vatten på toppen av ett vattenfall har lagrad potentiell energi, men när vattnet börjar falla, växlar det från potentiell till kinetisk energi. När vi skapar energi från vattenkraft utnyttjar vi vattnets kinetiska energi för egen användning.

3 Strålningsenergi är en annan typ av kinetisk energi som inkluderar synligt ljus, röntgenstrålar, elektromagnetisk energi och radiovågor.

Nikken kan hjälpa dig att öka din kinetiska energi med avancerad magnetisk och keramisk reflekterande fiberteknik.

Energipaketet består av Keiko (japanska för ”hälsa”) och KenkoTherm-produkter som innehåller dessa tekniker. Energipaketet är viktigt för en aktiv Wellness livsstil och är utformat för att hjälpa till med att stödja din maximala rörlighet och ditt generella fysiska välbefinnande.

Energipaketet kan fungera för människor i alla stadier av aktivitet: människor som har ett aktivt och rörligt arbete likväl som för dem som inte är lika aktiva i jobbet. Oavsett om du är en prestanda driven tävlingsperson eller helt enkelt behöver hjälpa till att lindra muskler och leder, innehåller Energipaketet rätt produktkombination för att hålla dig på kurs med Active Wellness.

Köp online HÄR

Jag är så tacksam över den hjälp jag har av Nikkens produkter.

Kenko Touch är en magnetmaskin som jag använder varje dag både hemma och på jobbet. Den ger skön avslappning och därmed energi. Det kan du som fått behandling av mig intyga. Den är nu prissänkt 25%, för en begränsad tid, liksom MagDuo kulorna. Värt att investera i egenvård. Är du osäker på om det fungerar? Boka in en behandling och känn efter.

Boka online HÄR

Höstliga hälsningar Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.