Varje år känner jag att det är samma sak som återkommer igen och igen. Den där känslan när det blir soligt, varmt och sådär extra härligt. NU är tiden äntligen kommen när våren är här. MEN…

Lurad varje år!

Tanken kommer då, Varför är jag här? Spanien har iallafall fler värmegrader och sol. Kanske nästa år är året då jag stannar i Nerja ett par månader och kommer hem när värmen anlänt. Vi får se hur livet ser ut runt mig då. Drömma får man!

Fotvård&Massage

Igårkväll öppnade jag upp fler tider innan påsk men de försvann innan jag hann skriva detta inlägg, tyvärr.

Påsken är jag ledig och direkt efter reser jag till Nerja 19/4-6/5 för rekreation.

Du som är snabb kan boka tid redan Lördagen 7/5 då jag öppnat upp hela dagen + ökat på tider på Söndagen och förlängt öppettiderna veckan därpå. De försvinner väldigt snabbt så boka in din tid.

BOKA HÄR 

 

Lilla Huset i Bjäresjö

Har ju haft lite syatelje där och rensat undan grejer som bara blev intryckta i garderoben då jag satte igång snabbt med Andullationsbehandlingar förra sommaren. Nu är det ordning på torpet igen och tider har öppnats upp.

Välkomna att boka en skön välgörande Andullationsbehandling. Så skön att kunderna köper egna Andullationsmadrasser.Hände för någon vecka sen då kunden gillade den lika mycket som jag. Finns en billigare variant för egenbruk hemma.

BOKA HÄR

 

NIKKEN

Någon som tvivlar på att jag älskar Nikken?  Nu är det 16 år och förälskelsen blir bara större och djupare för varje år som går. Produkterna behöver jag mer och mer ju äldre jag blir.

Fantastiskt att ha tillgång till rent PiMag-vatten , sova i det bästa sovsystemet, andas in ren luft som utsöndrar negativa joner som gör att vi mår bra, ta tillskott av näring som kommer från  livsmedel, magneter för att mildra värk, sulor i skorna för bästa comfort och slippa svullna ben mm… listan är lång!

Glömde senaste NYTT med en generator som producerar vätevatten som är som en stark antioxidant och hjälper kroppen att ta bort fria radikaler som annars gör att vi åldras.

Livsstilen är viktig. Jag tänker på det när jag på morgonen fixar med vattenpåfyllnad av Waterfall och när jag gör mitt vätevatten. Bättre att lägga lite tid på detta nu så jag kan slippa spendera för mycket tid på sjukhuset sen. Det är ju min förhoppning!

Besök gärna min webshop HÄR

Är du i behov av massage när jag är borta eller inte har tider?

Jag rekommenderar: http://www.gunnismassage.n.nu/

 

🐣🐣🐣GLAD PÅSK PÅ ER ALLA🐣🐣🐣


Med vänlig hälsning, Gretel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.