Ja då var det Jul igen…

För dig som har lust att njuta lite extra av ledigheten så håller jag öppet i mellandagarna. Unna dig en skön behandling, en stund av egentid i lugn och ro. Jag erbjuder ju en del olika sorters massage som alla ger en skön omhuldande känsla och avslappning. Fotvård är ju fantastiskt skönt att få. Blir ju flera år yngre då allt gammalt slipats bort. Åtminstone tycker jag det.

Nytt för Nu är Stora Spapaketet = Medicinsk fotvårdsbehandling  60 min + 50 minuters ryggmassage = 1200:-

Kroppsvård är Julklappar som passar alla!

Vad är magnetterapi?
Magnetterapi är ett energifält av vågrörelser (som ultraljud och laser). Vågrörelsen tränger in i kroppen och absorberas. Där omvandlas den till värme när det kommer i kontakt med kroppens mjukdelar. Värmen gör att blodomloppet och cirkulationen sätter igång, så att muskelspänningen släpper och muskeln börjar arbeta normalt. Skador och inflammationer läker ut då blodet tillför muskeln friskt material.
Samtidigt transporteras plack och annat bort och ut ur kroppen. Om man beaktar att ett hudområde av ett mynts storlek innehåller över 3 miljoner celler, 50 nervändar och ca 90 cm blodkärl, kan man förstå hur viktigt det är med massage.

Presentkort köper du HÄR

Ni som provat Nikkens produkter vet ju att de fungerar och för er som inte testat säger jag bara Grattis ni har den gåvan kvar att upptäcka.

Nikkens JULERBJUDANDE varar fram till 24:e december!

Sista beställningsdagen för att få det innan jul är nog imorgon Tisdag. Beställ HÄR

Jag har ett litet sortiment Ansiktsrengöring+ansiktsvatten i salongen och väntar på leverans av Ansiktskräm och serum. De nya magnetarmbanden är också påväg liksom klassiska sportarmband o halsband.

Du som vill handla på plats får gärna sms:a eller ringa mig innan för att hitta lämplig tid för besöket så jag inte sitter i behandling och är upptagen.

God Jul på Er,

Med vänlig hälsning, Gretel

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.