Nu är det vardag igen efter alla helgdagar. Ett nytt år framför oss med nya utmaningar.

Jag startar året med att åka till Nerja, Spanien tisdagen 13/1 – 20/1 men du kan boka in dig för behandling innan jag åker HÄR

2014-12-08 17.23.31

Detta är huset som jag bor i när jag besöker Nerja.

Här får jag lugn och ro. Älskar sol och värme!

Denna gången ska jag försöka jobba lite också. Jag har ganska mycket intressant att stå i på internet.

Det blir en spännande utmaning att jobba på semestern!

2014-12-08 14.26.18

 

Nyheter på behandlingsfronten är att jag numera använder en Ekologisk  Hudlotion från Nikken, True Elements och är väldigt nöjd med det.

Jag fick själv en helkropps massage i söndags med denna lotion och det kändes så skönt. Ingen kladdig olja som fettar av sig på kläderna.

Huden kändes otroligt skön!

I fotbadet får du Äkta Hälsingesåpa.Denna unika svenska produkt har använts i Sverige i århundranden och rekommenderas varmt av hälsoexperter! Motverkar skadliga bakterier, svamp och mögel och stimulerar cirkulationen. Är miljövänlig, dryg, skonsam, effektiv, mild för huden, renar på djupet och återfettar.Det en helt naturlig produkt tillverkad av destillerad tallolja som förtvålats med kaliumhydroxid, och helt utan syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel eller parfym.

Välkommen för en kladdfri behandling i näringsrik lotion!  Info HÄR

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.