Plötsligt så bara händer det!  
                                                             

Det var ett tag sen jag skrev, tror visst det var i December. Datastrul som jag faktiskt fick ordning på själv. Mycket har hänt sen dess. Jag har blivit mormor en tredje gång och det är bara så fantastiskt underbart med dessa barn. Gudomliga små varelser. Så mycket kärlekskänslor!  Jag tänker njuta så mycket jag bara kan av dessa underverk.

Halva mitt liv försvann Alla Hjärtans Dag, iallafall kändes det verkligen så. NIKKEN som varit en stor del av mitt liv i 17 år

kom med  det tråkiga beskedet om nedläggning av försäljningen i hela Europa fom 31/3 i år. Det kom som en chock!

Nu har jag fått lite distans till det och kommit på andra tankar eller rättare sagt samma tankar som med NIKKEN att HÄLSAN ÄR VIKTIGAST!

 

Nikkens filosofi är att flytta in naturens energier inomhus då våra kroppar mår bäst av det. Så tänkte jag: då får jag flytta ut istället. Trädgårdsarbete med mera odling av grönsaker, bär och örter. Så får jag näringen också. Vattenreningen blir svårare men jag har köpt på mig filter för ett tag framöver. Självklart handlat på mig magnetprodukter så jag står mig livet ut.
Jag har mitt husapotek men har numera inte möjlighet att dela med mig av detta och det är det tråkiga i kråksången.

DU som önskar köpa NIKKEN produkter med kraftigt reducerade priser får skynda på. När lagret är slut finns inte möjligheter att handla mer.
Köp HÄR

Fotvård&Massage har öppnat upp lite tider nu innan det är dags för Spanien resan.
Boka HÄR

Lilla Huset i Bjäresjö har också öppnat upp lite tider.
Boka HÄR

Med vänlig hälsning, Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.