Tack kära kunder för år 2019!
Jag är så tacksam över att ni överlämnar era fötter, kroppar och delar av själen i mina händer. Hjälper Er så gärna med vad jag kan.
Det finns fortfarande chans att bli fin om fötterna till Nyårsfesten!

Boka tid online HÄR

Två dagar kvar på December månads utlottning av ett Spapaket (värde 1000:-)

Nya registrerade kunder som handlar i min webshop för minst 1000:- i December är med i dragningen!
https://www.nikken.com/eu/gretel

Upplevelser av Nikken produkter:

En journalist som testade Nikkens sovsystem skrev så här – Till min förvåning sov jag som en stock snarast som om jag vore i koma och vaknade utvilad och kände mig pigg. Jag har visserligen inga sömnproblem men fick känslan av att ”Gud vad jag har sovit”.

Steffe…”När jag började använda sporthalsbandet försvann min yrsel som jag hade flera gånger varje vecka, även stickningarna i min tumme är borta!”

En kund berättar…”Min man kom hem igår och hade drabbats av en ”manlig förkylning” under dagen, jag frågade hade du inga laktoferrin med dig (för jag har alltid några extra i min handväska)…han tittade på mig och undrade nog vad skulle de kunna göra…men iallafall tog han 2 laktoferrin runt 17-tiden och 2 laktoferrin till precis innan han gick o la sig…idag när han vaknade sa han, nu fattar jag vad laktoferrin gör och hur bra dom är, förkylningen är ju borta och hade jag inte tagit dom hade jag inte stått på benen idag!!!!


Jag använder Nikken armband och halsband. Dricker det renade vattnet och även Ciagan. Mina katter får också dricka av detta vatten. Min värk är mer eller mindre borta.

Älskar dessa Nikken produkter…

Ipren hjälpte inte mot min huvudvärk, men efter vilat en stund med Nikkens  fantastiska power sleepmask, kunde jag återgå till de vanliga sysslorna

Magnetterapi

Kroppens celler reagerar positivt på de vibrationer som magnetterapin utsätter cellerna för. Främst är det cellens syreupptagningsförmåga som ökar. Dessutom bryts kedjor och klumpar av kroppsvätskor ner, vilket i sin tur ökar också blodets förmåga att passera, främst genom de fina hårkärlen. Kan blodet passera lättare behövs inte samma tryck som tidigare, blodtrycket går alltså ner. De magnetiska vibrationerna ökar cellens aktivitet och därmed hela kroppens.

Positiva effekter kan vara:

• Sänkt blodtryck

• Minskad sänka

• Ökad syreupptagningsförmåga

• Ökad cirkulation & hudtemperatur

• Minskad blodsockerhalt

Källa: Nordiska Magnetterapi Förbundet

Gott Nytt År,

Gretel

Psssst…

Tipsar STOLT om min dotter Rebeckas Skåne premiär på Landskrona teater 29/2-20

Med avstamp i sina egna släkthistorier utforskar sex kvinnliga parakrobater gränslandet mellan att bära och att brista. Tyngd och lätthet. Styrka och skörhet. Glädje och sorg.

Flyer Bära-Brista Sve

Köp biljetter HÄR

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.