Magnetisk energi är en grundläggande del av kroppens naturliga process och den finns runtom oss i naturen. En nyckelprincip för asiatiska kulturer och traditionell kinesisk medicin är att vi har energiflöden i kroppen.

Nikkens magnetiska teknik har designats och utvecklats noggrant i över 45 år, vilket resulterar i produkter som är utformade för att enkelt passa in i vår vardag.

Den första tillämpningen av Nikkens magnetiska teknik var designen av Nikken KenkoInsoles®, företagets första produkt när den lanserades 1975. Nikkens grundare, Isamu Masuda, började sin wellnessrevolution med en lysande tanke: ”Om människor mår bättre efter att ha promenerat på en masserande, ojämn yta, varför inte skapa ett sätt att uppleva denna effekt hela dagen?”

Masuda upptäckte att om någons fötter var ömma skulle trötthet troligen spridas över hela kroppen. Så han sökte efter en lösning.

Han hämtade inspiration från den kombinerade forskningen om de positiva effekterna av magnetfält och massage inspirerad av reflexologipraxis och småsten på golven i de traditionella japanska heta baden – han kombinerade en strukturerad yta med magnetteknik och det är så Magsteps® (senare kallas KenkoInsoles®) skapades.

Under åren har produkterna utvecklats vidare till dagens innersulor: mSteps och mStrides.

Kenko® mSteps– en mild massage i din sko!

Höjda knölar på ytan av mSteps är utformade för att ge en mycket skonsam upplevelse på fotsulorna. När du går, står eller sitter, kommer dessa knölar att stimulera och stärka dina fötter.

Patenterad DynaFlux® magnetisk teknologi fungerar som en magnetfältgenerator inuti skorna. Detta händer när magneter placeras på ett sätt som kallas ”polära motsatser” – när du går rör sig komponenterna i magneterna för att ändra position för att producera ett dynamiskt energifält.

mSteps finns i två storlekar: 35-40 (# 3053) och 40-45 (# 3054) . Innersulorna kan klippas om det behövs för att passa perfekt i dina skor.

Kenko® mStrides– utmärkt för aktivitet!

mStrides har samma patenterade DynaFlux® magnetiska teknik som mSteps men utan massage-knölar.

De är tjockare för att ge mer mjukhet och flexibilitet, och är idealiska för användning i  sportskor som träningsskor och vandringsskor etc.

mStrides finns också i två storlekar: 35-40 (# 3050) och 40-45 (# 3051). Dessa inläggssulor kan också klippas om det behövs för att passa perfekt i dina skor.

Oavsett vilken innersula du väljer i sommar kan du bekvämt promenera till ”Active Wellness”!

Köp ett par inläggssulor mSteps eller mStrides och få det andra paret för HALVA PRISET! Använd koderna nedan för att beställa: online HÄR

mSteps Dam paket = # 88078 (Inkluderar 2 x 3053)    1008:-

mSteps blandat paket = # 88082 (Inkluderar 1 x 3053 + 1 x 3054)  1102:-

 

mSteps Män paket = # 88084 (Inkluderar 2 x 3054)    1149:-

mStrides Dam paket = # 88070 (Inkluderar 2 x 3050)   1008:-

mStrides blandat paket = # 88072 (Inkluderar 1 x 3050 Dam + 1 x 3051) 1102:-

mStrides Män Paket = # 88074 (Inkluderar 2 x 3051)  1149:-

Ge din kropp det lilla extra!

Köp online HÄR

Fotvård&Massage håller öppet med vissa undantag. Ett par dagars ledighet då och då under sommaren.
Välkommen att boka in en skön välgörande fotvård eller kroppsmassage.

Boka online HÄR

Egenvård är framtidens läkekonst, rent vitaliserande vatten, vitaminer och mineraler samt naturens energier.

Allt detta finner jag i NIKKEN och jag är så tacksam för detta.

Önskar du ha tillgång till detsamma så hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.