Underbara sommar som värmer oss ända in i själen. Jag bara älskar denna årstid. Sol, sand och hav!

Fotvård&Massage har öppnat upp lite extra tider på lördag för dig som har lust att få en skön fotvård eller en välgörande kroppsmassage.

Vet inte vad som hände när jag flyttade till Bjäresjö men att cykla glömdes helt bort. NU har jag börjat cykla till jobbet! Det är helt underbart skönt även om det är lite dryga backar på hemvägen. Kroppen är snabb att återhämta sig och det är en riktigt härlig känsla av välbefinnande. Att börja och sluta arbetsdagen så är välgörande för både kropp och själ.

Jag har ju varit i Los Angeles på Bob Proctor event och det var fantastiskt. Personlig utveckling genom paradigm skifte (alla våra automatiska vanor). Viktigt att bli medveten om vad vi egentligen gör med våra liv. Mycket att fundera kring.

Nyheter på NIKKEN!

NYA KENZEN® BDZ®  är formulerad för att fungera i samverkan med kroppens förmåga att absorbera och utnyttja det nödvändiga kalciumet som bidrar till bevarandet av ett normalt skelett och innehåller ingredienser som spelar en viktig roll vid förstärkning av skelettet.

Läs mer

Välkommen in på min webshop HÄR

Jag kommer resa till Skyros, Grekland 25/7-4/8 så passa på att boka tid innan dess om behov finns.

Soliga sommarhälsningar,

Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.