Köp en rengöringsmjölk och få en ansiktsvatten GRATIS!!
Erbjudandet gäller t.om 17 april

I havet finns ett omfattande utbud av växter och mineraler som berikar vår hud på djupet – den viktigaste av dem är tång, som har använts för hudvård i tusentals år. Tången är rik på proteiner, mineraler, vitaminer, glucider och oligoämnen och dessa har anmärkningsvärt positiva effekter på huden.
Vi har noggrant valt ut unik blandning av röd-, brun- och grönalger, alla tre rika på mineraler. Vi har maximerat dessa havsmineralers naturliga kraft och skapat vår ekologiska hudvårdsserie True Elements.

Köp online HÄR

Grattis! Grattis! Grattis!

En tub var av TRUE ELEMENTS® MARINE ORGANIC SKINCARE – RADIANCE SCRUB går till vinnarna i Mars månad:

Lars Svanberg

Klas Kullander

Margareta Mac Donald

Grattis till en härlig fräsch hy att inleda våren med. När många av oss ser våren från vårt hem denna vår är det viktigare än någonsin att du tar hand om din fysiska hälsa och ditt känslomässiga välbefinnande. Det är lätt att skapa några enkla rutiner för egenvård som kan hjälpa till att hantera stress och ångest, bygga mental och fysisk motståndskraft och hjälpa till att navigera nya utmaningar.

Skapa tid för egenvård. 
Att ta dig tid runt din skönhetsrutin kan verkligen påverka hur du mår. Bubbelbad, ansiktsbehandling hemma och lite välförtjänt “mig” -tid är inte bara bra för din kropp, utan också ditt sinne!

April månads vinst blir därför samma som mars månads.

Tre stycken som handlar i min webshop under april månad är med i dragningen av vars en tub TRUE ELEMENTS® MARINE ORGANIC SKINCARE – RADIANCE SCRUB.


Vatten är livets nödvändighet. Att dricka ordentligt är avgörande för hälsa och välbefinnande. Många konsumerar inte tillräckligt med vätska varje dag. Cirka 60% av kroppen består av vatten och cirka 71% av planetens yta täcks av vatten. För att fungera korrekt behöver alla celler och organ i kroppen vatten.

PiMag Waterfall som renar och mineraliserar ditt kranvatten till alkaliskt hälsovatten.

20%  rabatt fram tom 17/4

Köp online HÄR

Om Nikken

Nikken är ett internationellt företag som erbjuder revolutionerande produkter som stöttar ett hälsosamt hem och en god livsstil genom att kombinera nydanande teknik och naturliga lösningar.

Fotvård&Massage har öppet för behandlingar som vanligt!

Jag har längre tid mellan varje kund eftersom det städas extra noga!

I min lokal har jag luftrenaren igång som alltid.

Nytt är en luftfuktare som jag kör kolloidalt silver i.

Välkommen att boka tid för vårfina fötter eller en skön och välgörande ryggmassage!

Boka online HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.