Nu släpps en ny produkt från Nikken. Jag säger bara Testa den! Jag känner verkligen skillnad. Så mycket lugnare i hela kropp och sinne. Jordning avser anslutning till jorden. Jorden har sin egen energi i form av en mild negativ laddning. I våra dagliga liv bygger vi upp en positiv laddning i våra celler. Vår kropp är känd för att absorbera de positivt laddade elektronerna från elektromagnetiska fält(EMF) som sänds ut från elektroniska apparater som datorer, mobiltelefoner, Wi-Fi och Bluetooth för att nämna några. Direktkontakt med jorden, som att gå barfota, kan hjälpa till att avbryta den positiva laddningen – återställa en hälsosam naturlig balans och är därför en viktig aspekt av Active Wellness.

Nikkens nya KenkoGround erbjuder ett enkelt men ändå effektivt sätt att återansluta med Moder Jord. KenkoGround kan hjälpa dig att ansluta till jordens negativa laddning även när du arbetar med datorn, ligger i sängen, tränar eller utövar yoga.

Beställes HÄR

Detta är bara ett litet snabbt inlägg men det kommer mer framöver.

Det går att mäta detta så du kan ”se i siffror”  att det händer nåt i kroppen. Så spännande!

En mamma berättar…
Denna FANTASTISKA nya produkt – KenkoGround och min dotter Karalynn. Hon har en utvecklingfördröjning och efter bara tre dagar (2-3 gånger per dag) med KenkoGround är hon lugnare och mer avslappnad. Hennes kognitiva färdigheter är som ett 3-4 år gammalt barn därför kan Karalynn inte förklara för mig vad hon känner men självklart vet hon vad som är bra för henne när hon ber om KenkoGround, som hon säger, ”vill ha padden”!

Välkommen för mer info genom att boka tid för Nikkeninformation HÄR

Trevlig försommar!

ps. Dr sannas nya solkräm är påväg till Fotvård&Massage Helt naturlig, solklart☀️

Gretel

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.