Hemma igen i höstrusket med mörka kvällar. Inne i värmen med sticket i händerna njuter jag. Allt har sin tjusning.

November månad och Farsdag är på söndag.

Varför inte ge far en skön behandling hos mig på Fotvård&Massage. En skön fotvård eller välgörande  ryggmassage är ALLTID välkommet. Du köper presentkort online HÄR

Jag har extra tid mellan behandlingarna för att torka av med desinfektionsmedel. Luftrenaren är som vanligt igång och känns extra viktig i dessa tider.

 

Kom i kontakt med Moder Jord.

Jorden har sin egen energi i form av en mild ”negativ”laddning. I våra dagliga liv bygger vi upp en ”positiv” laddning i våra celler. Direkt kontakt med jorden (mark, gräs, sand och havsbotten) kan hjälpa till att avbryta den positiva laddningen – och återställa en hälsosam naturlig balans.

KenkoGround® är en jordad matta som återförenar dig med Moder Jord genom att ansluta till jordens negativa laddning så här:

– reducerar och omdirigerar oönskade positiva laddningar – vår kropp är känd att absorbera elektromagnetiska fält (EMF) som sänds ut från elektroniska apparater.

– Hjälper att skydda mot EMF – när KenkoGround® är i direkt kontakt med naken hud.

Koppla enkelt in KenkoGround® i ett jordat uttag och använd den under dina fötter, eller var som helst i direkt kontakt med naken hud. Jordning använder ingen elektricitet / ström = den ansluts till jorden via jordningen i vägguttaget.

SPARA 20%

Erbjudandet är förlängt till den 8 november 2020

Pris: kr 881.25

KENKO resetäcke är ett lätt täcke med två funktioner. Vik ihop täcket och säkra det med blixtlåset för enkel transport och förvaring.

Med reflekterande keramiska fibrer som kan hjälpa dig att hålla en balanserad kroppstemperatur.

SPARA 25%

Erbjudandet är förlängt till den 8 november 2020

Pris: kr 943.50

Webshop:

https://www.nikken.com/eu/gretel

Nyskapande teknologi och de finaste materialen gör KenkoDream® Täcket perfekt för alla klimat. Ett magnetiskt skikt kompletterar den värmande effekten tillsammans med keramiska reflekterande fibrer som hjälper till att frigöra värme för att hålla en behaglig temperatur.

SPARA 20%

Erbjudandet är förlängt till den 8 november 2020

Pris: kr 1,750.40 (135×200)

Webshop:

https://www.nikken.com/eu/gretel

NY fyllning plus … nu med patenterad DynaFlux®magnetisk teknologi

Med Naturest®-kudden får ditt huvud och nacke fördelarna med en naturligt fast, icke-allergisk latexfyllning vilket kan ge dig den mest bekväma ställningen för ditt huvud, nacke och ryggrad. Latex är särskilt elastiskt så den blir inte tillplattad till skillnad från en kudde tillverkad av dun eller vadd.

SPARA 20%

Erbjudandet är förlängt till 8 november 2020

Pris: kr 1,000.00

Webshop:

https://www.nikken.com/eu/gretel

PowerSleep® Sovmask blockerar ljuset samtidigt som den producerar ett område med magnetism för komfort och förbättrad sömn. Ta med dig Kenko PowerSleep® Sovmask för att få en ’power nap’ eller god natts sömn var du än befinner dig.

SPARA 20%

Erbjudandet är förlängt till den 8 november

Webshop:

https://www.nikken.com/eu/gretel

NIKKENS 45-ÅRSJUBILEUM RESEKUDDE – BEGRÄNSAD UPPLAGA
Pris: kr 550.00

Denna exklusiva kudde i begränsad upplaga finns tillgänglig så länge lagret räcker.

Kudden är formad för att passa perfekt runt nacken … Perfekt för användning som en stödjande nackkudde när du läser eller tittar på tv, samt ett hjälpmedel för vilsam sömn när du reser.

Hösthälsningar Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.