Semester och Business.

Spännande att resa iväg igen. Denna gången åker jag med ”minstingen” Amanda till Miami och Orlando. Vi ska både lata oss och jobba inom området hälsa. Tanken är att först och främst ta hand om oss själva på bästa tänkbara sätt.

Väskan är packad med Nikken Complete Balance för att förvissa sig om rätt balans i kosthållningen. Jade GreenZyme ligger nerpackad i portionspåsar och Lactoferrin är en given medresenär för att hålla immunsystemet igång. För att slippa köpa flaskvatten har vi naturligtvis våra Nikken PiMag flaskor med på resan, som renar vatten från bl.a  klor. Vi har ett helt batteri av Kasai vitaminer, så nog ska vi klara oss med vår budget.

När vi nu packar med oss så märker man att det blir många NIKKEN produkter som man använder dagligen.

Amanda frågar: Har du Nikken krämerna för ansiktet att ta med ?

Gretel: JA det har jag men har du den där ansiktsmasken och den nya peeling-krämen som du fick med dig hem till Stockholm när vi var i Spanien?

Amanda: Ja det har jag så jag packar med dem. Tar du kroppslotion?

Gretel: Ja det gör jag.

Jag inser att Nikken är en livsstil!

När jag bäddade sängen imorse tänkte jag, nu får jag inte glömma sovmasken.

Ja och magnetsulor i gympaskorna förståss för vi ska ut på morgonpromenader och långa kvällsvandringar varje dag. Detta ser jag verkligen fram emot.

Jodå, det blir lite arbete också då vi ska fira med Nikken då de har 40-årsjubileum. Det är ganska lång tid så tro inte utan att deras produkter fungerar. De säljs i 35 länder och har miljontals användare.

Lite info HÄR

Allt för nu och jag är tillbaks på jobbet igen Måndag 16/3.

Hälsningar Gretel Nord

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.