Alltså…egen härd är guld värdSå roligt att komma ner till Nerja och få se att vårt citronträd bar frukt. Det tog faktiskt 4 år men väl värt att vänta på. Det blev 8 citroner.

Nu har det vuxit till sig och trädgårdsmästaren har fått i uppdrag att klippa till det ordentligt.
Så spännande med egna citroner. Vi blev så inspirerade att vi införskaffade ett avokadoträd också.

Detta ska växa upp högt så stammen kommer bli lång och att en stor krona ska bära frukt. Det är vår o trädgårdsmästarens vision. Vi får se om det blir som tänkt!

Den känns väldigt fjärran med Jul när jag ligger här på stranden, solar, badar o njuter. Jag har aldrig badat så mycket som denna gång. Råkade ju säga efter första doppet att åhhh… så härligt, det borde vi göra varje dag. Dottern Amanda tog mig på orden så det blev 13 dagar i rad. Inte bara soliga sköna dagar utan halv storm och nästan mörkt. Inte så mysigt påväg dit men efter doppet infann sig en jätteskön känsla i kropp o själ. Behövde nog lära mig att göra det jag bestämt även om det inte är så skönt, vilket jag har lite svårt för.

Det var lite snack om mig och semestern men NU är det snart jobb som gäller.

Fotvård&Massage i Ystad öppnar 9/12 men dessvärre är alla tider uppbokade innan jul. Tänker öppna upp något i mellandagarna så håll utkik.
Boka HÄR

Lilla Huset i Bjäresjö har öppet efter överenskommelse.

NIKKEN har öppet 24/7

De bästa julklapparna hittar du i min webshop. Allt befrämjar en bättre balans i livet. Kolla in julklappsbroschyren HÄR

Dessutom är det 15% rabatt på alla produkter 21/11-30/11

(utom på de olika paketen)

Passa på att Julhandla🎄

☀️Gretel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.