Hon hade så rätt …

NU har jag landat här hemma i Lilla Huset, Bjäresjö som ”passionär”! Detta känns så himla bra, att få göra det jag gillar i den omfattning som passar in i mitt liv. Hälsa har  ju varit och ÄR mitt kall. Nu har jag ett eget litet hus på tomten där jag kan vara så mycket eller så lite som jag vill. Ni är så välkomna att boka in er på en skön Klassisk Svensk massage på mitt vis, en Härlig vibrationsbehandling (Andullationsterapi), Energimassage med magneter eller Antroposofisk Rytmisk massage.

Det går även att boka 15 min Andullationsterapi innan annan behandling för endast 100:- tillägg!

Boka online HÄR

Öppettiderna kommer växla så gå in och titta då o då, så finner du säkert en tid som passar dig.

Välkomnande Hälsningar, Gretel

3 svar på ”Spågumman sa: det kommer inte bli som du tänkt…”

    1. Hej Gretel! Jag är glad att Du har hittat en fortsättning pü verksamheten! LYCKA TILL!!!
      Kristina Olzon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.