Det började med Heather Madder då jag anmälde mig till webinar.Visste knappast hur jag skulle gå tillväga men jag hade bestämt mig.Så jag gjorde plats uppe i Tornrummet där ingen kunde se/höra mig.Visste ju inte hur det gick till.Det gick hur bra som helst.Där fick jag höra att det var viktigt med en levande hemsida med autoresponder,oneclick mm som jag inte hade en aning om vad det var.Jag lyssnade på flera webinar men tyckte det var svårt att förstå allt på engelska.

Mitt första webinar.

 

 

När Anna Åberg dök upp på Facebook så nappade jag.Jag var i Malmö 20/5 2013  och lyssnade på Anna Åberg  som skulle prata om Bygg din säljande WordPressida.Det är nu ett år sedan jag köpte kursen och jag minns Anna sa att man fick räkna med att det tog ett till ett och ett halvt år.Det tyckte jag verkade väldigt lång tid.Jag satte igång och tänkte det här ska jag fixa snabbt.Nu har ett år gått och jag har hämtat min nytextade skylt där den nya websideadressen står.Så NU blev det banne mig bråttom! Detta är utvecklande må jag säga! Så roligt att äntligen ha kommit till skott.Jag trevar mig framåt i teknikens värld och jag kan ju bara bli bättre 🙂

2 svar på ”Tidsfristen är slut!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.