Kallbadhuset Ribersborg en ljummen augustikväll. Sol, picknick, bad och konsert med  Michael Saxell o Jalle Lorensson. Minnen som sitter kvar i cellerna. Sköna stunder att plocka fram vid behov. Att stanna upp i stunden eller nästan i ögonblicket för att ta en ”screenshot” i hjärnan. Härliga vibrationer.

JA då går sommaren mot sitt slut, skolorna har startat, sommar-restaurangerna stänger och semesterfirarna reser hem. Så är det som vanligt igen…

Ganska skönt det också. Naturen har sin rytm och vi är ju en del av den. Vi går nu in i en lugnare period, välfyllda av godsaker i cellerna från mycket uteliv och färska grönsaker, frukt/bär och en och annan räkmacka o vin såklart.

Är ni redo för hösten?

Jag är!

Fotvård&Massage i Ystad

Jag kommer vara kvar ett tag till på Böckaregatan 12 eftersom tjejen som så gärna ville ta över efter mig inte blev godkänd av hyresvärden. Tråkigt för mig och henne men jag vet att många kunder blir glada. Så passa på att boka in er!

Boka online HÄR

 

Lilla Huset i Bjäresjö

Här är ni välkomna på Andullationsbehandling. Vitalisering med andullation är en behandling som använder vibrationer med infraröd värme för avslappning och smärtlindring. Andullation ökar cirkulationen av blod och lymfa, vilket vitaliserar din kropp.

https://youtube.com/watch?v=JzSmZl-5JpM&feature=share

Boka online HÄR

NIKKEN

Få ut det mesta av augustierbjudandena och njut av en sommar av aktivt hälsostöd…


Kinotejpen från Nikken är unik. Den enda Kinotejpen som innehåller infraröd teknik och negativa joner. Passa på Nu då du får en extra när du köper en.

Jag använder den när mina tummar är trötta och värker. Det hjälper jättebra.
Pratade med min väninna Pirkko igår som skrev: Mår ganska ok, har tejpat knät och det känns som ett mirakel!

Så du som har ont… ge tejpen en chans.
Köpes  HÄR

Med vänlig hälsning, Gretel

Örtmedicinkurs på Ecotopia!

2 svar på ”Augusti -22”

 1. Hej!
  Det är mycket som verkar intressant bl.a. andullationsbehandling och Lilla huset i Bjäresjö. Örter likaså och skoinlägg eller vad det nu är ….
  Mvh
  Cecile Willysdotter

  1. Hej! Du är välkommen till Lilla Huset i Bjäresjö. Det är en skön stund som jag själv gillar jättemycket. Bästa sättet är att testa!
   Ja magnetsulorna är ju toppen. De kan jag demonstrera när du vill. Super för alla och extrasuper om man har diabetes då cirkulation/känsel gärna blir sämre i fötterna. Med vänlig hälsning, Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.