Underbara sommartid…

Linneklänning, sandaler, cykelturer, bad, strand, trädgårdspyssel, jordgubbar, färsk potatis, vitt vin och räkmackor.

Det förgyller livet för mig i alla fall.

Hoppas att Ni alla tänker efter och gör det Ni har lust med i livet, för dagarna försvinner så himla fort. Tänk vilket privilegium vi har egentligen gäller det bara att bli medveten om det.

FOTVÅRD & MASSAGE

Jag har öppet 3-5 dagar i veckan i sommar men ofta öppnar jag upp fler tider helt plötsligt. Så mitt råd är att kolla på sidan av och till.
Boka online: HÄR

LILLA HUSET I BJÄRESJÖ

Jag har öppet 1-2 dagar i veckan. Öppnar också upp lite tider helt plötsligt så håll dig uppdaterad.
Boka online HÄR

NIKKEN

ERBJUDANDE så passa på nu, fram tom 5/7!

Webshop HÄR

Magnetiserat vatten påstås vara energi-huset, aktiverande, renande och avgiftande. Det finns rapporter om att människor löst problem med blåsan, återhämtat sig snabbt från en stroke, lindrat artrit smärta och sänkt blodtrycket genom att dricka magnetiserat vatten. Det är kanske rimligt att anta att om vetenskapliga studier på djur har visat att magnetiserat vatten har hälsofördelar, då är det också så att det bör vara till nytta för människor. Hittillhar inga systematiska, kliniska prövningar gjorts för att bevisa eller motbevisa helande effekterna av magnetiserade vattnet hos människor.
Här är en lista över alla påståenden om de potentiella fördelarna med att dricka magnetiskt vatten:
– Magnetiskt vattnet smakar sötare och har mer klarhet.
– Magnetiskt vatten främjar ett mer alkaliskt pH i kroppen
– Magnetiskt vatten främjar läkning av sår och brännskador
– Magnetiskt vatten har en terapeutisk effekt på matsmältningen, nerverna och urin-systemet
– Magnetiskt vatten kan också vara till nytta vid feber, halsont, menstruationsrubbningar och vid klimakteriebesvär.
– Magnetiskt vatten förnyar kroppen
– Magnetiskt vatten ger positiv effekt på det autonoma nervsystemet
– Magnetiskt vatten har rapporterats att hjälpa till att reglera hjärtats funktion och tydliga tilltäppta artärer
– Magnetiskt vattnet har varit gynnsamt vid njurbesvär, gikt, fetma och för tidigt åldrande
– Magnetiskt vatten kan hjälpa till att lindra smärta
– Magnetiskt vatten ingjuter energi i kroppen, kontroller bakterier och stimulerar hjärnans funktion.
Om man förstår och accepterar att alla våra celler har ett litet magnetfält, eftersom många studier nu stödjer det, måste den logiska slutsatsen vara att magnetiskt vatten har förmågan att påverka våra celler och detta måste tas på allvar.
Vi är över 70% vatten. Alla våra biologiska funktioner inklusive cirkulationen, matsmältningen, absorptionen och utsöndringen är beroende av vatten. Vatten behövs för blod, lymfsystemet, och frisk hud och muskler. Läkare, vetenskapsmän, forskare och naturliga healers alla överens om att dricka tillräckligt med vatten på daglig basis kan bidra till att upprätthålla god hälsa och sannolikt hjälpa till att bekämpa sjukdomen. De flesta experter rekommenderar att dricka minst en liter vatten om dagen för att hjälpa till att bibehålla frisk hud och väl fungerande njurar, tarmar och cirkulation..

Passa på nu och investera i din hälsa. Rent magnetiserat och mineraliserat vatten.

PiMag® Vattenflaska har ett unikt, patenterat (US patent nr. 8439205) mikrofilter som uppfyller eller överstiger den internationellt erkända standarden av filtrering. Det ger dig tillgång till rent, förbättrat dricksvatten var du än är.

PiMag® Vattenteknologi lägger till naturliga mineraler och justerar pH-värdet till 8,5 – 9,5 (alkaliskt) för att motverka en i stort sett sur modern miljö. Korrosionsskyddade magneter producerar ett magnetfält som omger vattenflödesriktningen för att minska sediment.

Vattenflaskan är miljömässigt ansvarig på många sätt: Den biologiskt nedbrytbara flaskan (som inte innehåller BPA eller andra potentiellt skadliga föreningar) bryts till slut ner i naturliga jordnäringsämnen.

SuperCiaga

Detta avancerade formula är gjord med en utvald grupp superfrukter valda för deras höga näringsvärde och immunförstärkande egenskaper. Produkten är mycket koncentrerad och har ett exceptionellt ORAC -värde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) på 6000+ enheter per portion. Super Ciaga ingår i en daglig rutin och hjälper till att stödja hälsosamma cellulära funktioner, ett friskt immunsystem, friskt hjärta och blodkärl, naturliga energinivåer och   välbefinnande.

Fortsatt skön sommar på Er/

☀️ Gretel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.