Kärnan i Nikkens TRUE elements®-hudvårdsprodukter består av en samverkande blandning av ekologiska sjögräs och kustnära växter som gör våra formler unika.

Tänk på att huvdvårdsprodukter kan vara en omtänksam julklapp, så om du inte tänker skämma bort dig själv, varför inte skämma bort en vän eller en familjemedlem med lyxiga True elements® Marine Organic Skincare?

 

Hösten är en idealisk tid för att åtgärda eventuella hudskador från sommaren och att förbereda sig inför vintern. Här får du några tips på hur du kan upprätthålla en bra fuktbalans i hyn under höst- och vintermånaderna.

  1. Välj en skrubb/peelingkräm som tar bort döda hudceller men som samtidigt är mild och bidrar till att stimulera hudens naturliga oljeproduktion. Använd True elements® Marine Organic Skincare, Radiance Scrub en eller två gånger per vecka för att polera huden. Denna milda ansiktsskrubbkräm bidrar till att avlägsna döda hudceller och sjögräsextraktet bidrar till att befukta och energisätta hyn.
  2. Använd en mild rengöringsprodukt som exempelvis True elements® Marine Organic Skincare, Velvet Cleansing Milk. Den är fri från syntetiska dofter, parabener, mineraloljor, ftalater samt konstgjorda färg- och konserveringsmedel. Denna rengöringsprodukt erbjuder en mild rengöring som samverkar med din naturliga pH-balans för att ge näring åt hyn samtidigt som den avlägsnar orenheter.
  3. True elements® Marine Organic Skincare, Nutritional Mask innehåller aloe vera som ger fukt åt överhuden, och hyaluronsyran verkar inifrån och ut genom att stimulera kollagensyntesen som främjar en fastare och slätare hud.
  4. När luften blir torrare, var noga med att använda fuktkräm för att minska hyns vattenförlust. True elements® Marine Organic Skincare, Nourishing Face Cream är specifikt sammansatt för att befukta överhuden och främja en mjukare och slätare hy.

Priser ser du HÄR

Viktigt med VAD du smörjer på din hud eftersom allt går rakt in i blodbanan!

Det finns ju numera både hormonplåster, nikotinplåster, smärtlindring via plåster mm mm….

Fotvård&Massage  håller stängt fredag 17/11 – måndag 20/11!

Vi lever ju i en tid när man kan göra lite som man önskar. Eftersom det går att boka online så måste jag inte vara på plats hela tiden.

Suveränt både för mig och för mina kunder.

Det går även att köpa presentkort online hos mig då du skriver ut det själv. Tips är att ta ett lite kraftigare papper så ser det lite lyxigare ut.

HÄR

Nikken har 50% på Kenkotherm Cocoon sovsäcken som NU kostar 940:-

Den går att beställa via mig 9-23 november inte via min webshop.

ERBJUDANDET SOM KOMMER 24/11 – 30/11 GÅR ATT SHOPPA I MIN WEBSHOP.

Passa på att köpa sovsystemet med 20% rabatt!

http://www.nikkenwellbeing.se/PWP/Distributor.aspx?DistId=23310301

Allt för nu men återkommer snart igen!

Gretel Nord Rahm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.