Längtar efter solen i Nerja men sålänge får jag nöja mig med denna lampa!


Helt fantastiskt att få vakna upp till ”solens ljus”.

Tänka sig att jag haft denna lampa i flera år men inte använt mig av denna underbara väckning.

Testade och blev helt förvånad över att det fungerade direkt.

Nu är den min väckarklocka forever!

Här kommer lite fakta:

I motsats till det artificiella ljuset vi vanligtvis måste stå ut med inomhus är vår KenkoLight speciellt utvecklad för att ge det naturliga ljusets fördelar närsomhelst på dagen eller året. Med sin tendens mot den mer naturliga blå delen av ljusspektrumet, som vi vanligtvis upplever utomhus (i motsats till den vanliga inomhusbelysningens artificiella gula ljus), kan den ha många positiva effekter. Dessa inkluderar bättre humör, mer energi, mindre trötta ögon och förbättrad produktivitet på arbetsplatsen.

Det flesta organismer trivs i naturligt solljus, men vi människor tillbringar en stor del av dagen inomhus. Speciellt under vintermånaderna får vi väldigt lite ljus av den frekvens som hjälper till att stödja fysiskt välmående och mental hälsa. Fluorescerande lysrör och traditionella glödlampor verkar dessutom på frekvenser som skapar en flimmereffekt. Detta flimmer orsakar ansträngda ögon och en känsla av trötthet.

I motsats till fluorescerande ljus och traditionella glödlampor är de LED-ljus som skapar Nikkens KenkoLight™ belysning baserade på en helt annan teknologi. Den är utvecklad för att utesluta flimmer och skarpt ljus och ge en belysning inom hela spektrumet av synliga våglängder, inklusive de som motsvarar den naturliga synliga solenergin. Förutom sina överlägsna lysegenskapar är LED-ljus mycket mer energisnåla. KenkoLight använder mindre än 30 % av strömmen som behövs för att få en enda 40-watts glödlampa att lysa. Och KenkoLight producerar inte, i motsats till solen, potentiellt skadliga ultravioletta ljusstrålar.

Med armen utdragen kan KenkoLight användas som en bordslampa. När man drar in armen igen mot diffusern kan KenkoLight användas som t ex ett svagt nattljus. Den har dessutom en digital tidsdisplay och en timer för väckning på morgonen som succesivt ökar ljusets styrka för att imitera soluppgången, vilket kan främja en mer naturlig cykel av sömn och vakenhet.

JUST NU fram till 13/11

är det läge att införskaffa en Waterfall vattenrenare.

PRISHÖJNING PÅGÅNG!

Du som köper den NU sparar en bra slant!

NU 2965:-       efter 13/11     4300:-

Gäller även Nikkens sportflaska.

NU 531:-        efter 13/11        815:-

Köpes online HÄR

Vad är risprotein?  Klicka här

Alla helgons-pyssel!

Blomster för mig och ved för mannen!

Fortsatt trevlig helg!

Gretel Nord Rahm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.