Ekologisk hudvård

75% rabatt mellan 20/9-6/10

När du handlar online på min webshop HÄR

True Elements™ Hand and Foot Cream (hand- och fotkräm)

Vår lyxiga hand- och fotkräm lindar in din hud i en mjuk och behaglig kokong. Den skyddar händer och fötter utan att vara fet; tångextraktet Chondrus och sheasmöret ger näring åt huden och gör den slät. Krämen är lämplig för både män och kvinnor.  NU endast 40:-  (164:-)

True Elements™ Nutritional Mask (ansiktsmask) 
    • Vår närande mask ger omedelbar lindring och intensiv näring åt huden, vilket främjar dess lyster. Aloe vera återfuktar hudens översta lager och hyaluronsyran fyller ut den inifrån och ut; detta stimulerar kollagenproduktionen så att huden ser fastare och jämnare ut. De tre komplexa tångextrakten i vår mask är rika på mineraler och ger näring och lindring åt hudens översta lager. Lämplig för alla hudtyper, även för de mer känsliga. NU endast 45:- (226:-)

Företag begär EcoCert-certifiering för att bevisa:

  • Kontroll och spårbarhet genom hela leverantörskedjan.
  • Strävan efter att skydda miljön.
  • Integritet för råmaterial och ingredienser.
  • Höga standarder i specifika branscher som livsmedel eller kosmetika.

TRUE elements® marinorganiska hudvårdsprogram har certifierats av EcoCert, en utmärkelse som mycket få produkter – även sådana som kallas ”organiska” – har fått. True Elements® hudvårdsprodukter kommer från olika sjögräs och är mycket rikt på naturliga mineraler som huden absorberar väl. Hela premiumsortimentet av hudvårdsprodukter har formulerats med en kombination av ingredienser som tillsammans ger anmärkningsvärda fördelar.

PASSA PÅ ATT TESTA MIN WEBSHOP OCH PRODUKTERNA TILL DETTA FANTASIPRIS!

Att leva ett liv i värdighet och det jag kallar grace är inte det enklaste som finns. Det är lätt att gå vilse på vägen, skriver Agneta Nyholm, utbildare och pionjär inom feng shui i Sverige.

Ofta gör vi livet krångligt och svårt när livets nakna skönhet ligger rakt framför oss. Att leva efter det som är vackert, enkelt, kul och hållbart är en djup dedikation till den väg som hjärtat vill gå.
Kanske springer vi för fort?
Vad skulle det innebära att leva lite långsammare – lite enklare?

Skala av, skala ner och kanske till sist få den där eftersträvade sinnesron som ofta kommer med ett avslappnat sinnelag. Världen kommer även att visa sig lite vackrare när allt blir lugnare omkring oss. Det är då livet visar sin nakna skönhet.

Fotvård & Massage

Välkomnar Er till nya öppettider.

Jag öppnade upp för kvällstid och det blev bokat direkt och två kära kunder kom till min butik i hopp om tid men…tyvärr!

Jag testar för att se om dessa tider passar er bättre.

Måndag och Torsdag 13.00-19.00

Tisdag och Fredag 09.00-15.00

Onsdag stängt

Vissa Lördagar 11.00-14.00

Sommarpaketet går att boka September ut så passa på!

Boka online HÄR

Välkommen

Gretel Nord Rahm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.