Ja då var det dags med lite nyheter på Fotvård&Massage.

Tillfälle bjöds att praktisera zonterapi när jag befann mig i Nerja hos min massör. Det resulterade i att jag just nu sitter på tåget mot Stockholm för en helgkurs på Axelsons Gymnastiska Institut, zonterapi för fotvårdsspecialister.

Spännande att lära sig nytt!

Vecka 12 har jag kvällstider och lördagsöppet.

Välkomna att boka online HÄR

Läser om det vatten som jag dricker från Nikkens Waterfall, vattenrening+ viktiga mineraler samt flödar genom en magnet som gör vattnet så unikt!

Intressant men lite krångligt på engelska🙄

MEN…jag låter detta summera kraftfullheten i detta pi-vatten:

En behållare fylls med 3 liter vatten. Sedan placeras en guldfisk i behållaren och förseglar den. Hur länge kan guldfisken överleva utan mat eller luft? Mängden syre i ett 15 grader Celsius vatten är 200 cc. Mängden syre en guldfisk behöver på en timme är 5,8 cc. 200 cc ÷ 5,8 cc = 34,48. Guldfisken kommer att dö om en dag och en halv. Men när den placerades i hög energi Pi Vatten, levde guldfisken 5 till 7 månader.

Saltvattenfisk och grov fisk placeras i samma behållare

När saltvattenfisk sätts i färskt vatten och grov fisk sätts i havsvatten, dör fiskarna om en timme. Men, när den placeras i en hög energi Pi Water, kan både saltvattenfisk och grov fisk överleva och leva tillsammans.

Den 22 mars 2018 infaller den Internationella vattendagen

Posted on March 12, 2018

I samband med denna dag fokuserar även vi på vatten och kör en kampanj med ett antal utvalda Nikken PiMag® vattenprodukter … 

Nikken PiMag Waterfall® och PiMag® vattenflaska – mer än bara ännu en vattenfilterprodukt …

Filtrerat vatten är sannolikt det hälsosammaste du kan dricka. Enligt Food and Water Watch Organization kan vattenfilter t.o.m. vara mer kostnadseffektiva än flaskvatten, särskilt när man tittar på kostnaderna över fem, tio och 20 år.1 Dessutom är filtrerat vatten snällare mot miljön.

Experter rekommenderar att man köper ett vattenfilter som uppfyller kraven från NSF International, en icke-vinstdrivande organisation som utför säkerhetstester åt livsmedels- och vattenindustrier. Titta särskilt på vilken typ av föroreningar som vattenfiltret avlägsnar.

PiMag Waterfall® överensstämmer med NSF-standarderna enligt följande:

▪ NSF-standard 42 – Reduktion av klor, kloramin, smak och lukt

▪ NSF-standard 53 – Reduktion av kvicksilver, lättflyktiga organiska föreningar (VOC)

▪ NSF-standard 372 – Efterlevnad av blyinnehåll

PiMag Waterfall® är ett avancerat filtreringssystem som producerar vatten med tillförda mineraler i ett pH-intervall på 8,5 – 9,5. Vanligt kranvatten har oftast ett pH-intervall på 6,5 – 8,5, där 7 är “basiskt” och värden under 7 är sura. 2

PiMag Waterfall® fungerar utan ström och rördragning och kan därmed användas överallt. Som alla PiMag®-produkter är Waterfall och vattenflaskan tillverkade av återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara material.

Utbytesfilter – Filtret i PiMag Waterfall® Gravity System och PiMag® vattenflaska fungerar optimalt i cirka tre månader (motsvarar omkring 250 flaskpåfyllningar). Därefter ska det bytas ut för att systemet ska kunna fortsätta tillhandahålla friskt PiMag®-

SPECIALERBJUDANDE – Från den 13 mars 2018 till den 30 april 2018

Köp online

Trevlig helg på Er!

Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.