Varför inte unna dig en skön massage?

 

Vecka 8 bjuder jag dig på en ansiktsmaskbehandling i Nikkens Ekologiska serie som innehåller sheasmör, rödalgsextrakt och växtoljor.

• Stimulerar huden och återställer dess lyster

• Hyaluronsyra fyller ut huden och stimulerar kollagenproduktion

• Tångextrakt ger nytt liv åt huden

Vår närande mask ger lindring åt huden, ger den näring och främjar lyster. Aloe vera återfuktar hudens översta lager och hyaluronsyran fyller ut huden och stimulera kollagenproduktionen vilket leder till att huden ser fastare och jämnare ut. De tre sammansatta tångingredienserna i vår närande mask är rika på mineraler och berikar hudens översta lager. Lämplig för alla hudtyper, även de mer känsliga.

Gäller för dig som bokar Hand, fot och ansiktsmassage 30 minuter!  Denna behandling föddes efter önskemål från en av mina kunder. En avslappnande skön stund för att återhämta sina krafter. Boka HÄR  


Lite nytt kommer att ske framöver bl.a ska jag till Stockholm på kurs i zonterapi för fotvårdsspecialister. 

Sist jag var i Nerja, Spanien besökte jag min massör och fotvårdare som hade kurs i zonterapi. De var 11 elever men behövde ju vara 12 så de kunde praktisera på varandra, Jag blev då tillfrågad om jag ville rycka in, såklart gjorde jag det. Jag mådde så bra när jag tog mig hem efter den ”kurskvällen” så jag bestämde mig för att undersöka kursutbudet där hemma. Axelsons i Stockholm hade en kurs precis lagom i mitten på mars så jag anmälde mig. Alltid lika kul att lära sig något nytt om kropp och hälsa.

Annars är det väl som vanligt…livet rullar på för mig liksom för alla er andra!

Jag reser en sväng till Nerja 26/2-7/3 men så kommer jag hem och jobbar på igen med nya friska tag.

Vänliga hälsningar/ Gretel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.