Efter två veckors semester i Spanien är jag tillbaks på Fotvård&Massage med nya krafter. Du är välkommen att boka in en skön fotvårdsbehandling för vårfina fötter. Eller… en livgivande massagebehandling som förnyar din energi.

Boka online HÄR

Det finns många små saker vi kan göra för att leva i harmoni med vår vackra natur. En av dem är att noggrant se över de ingredienser vi använder i vår dagliga rutin och se till att vi införskaffar dem på ett hållbart sätt.

Att vara “hållbar” innebär att visa miljöansvar och bevara naturresurser och biologisk mångfald vid utvinning och användning av ingredienser.

På Nikken använder vi havstång och palmolja som är hållbart producerat i TRUE elements® Marin Ekologiska hudvårdsserier

Våra Palmoljeleverantörer är certifierade med “Green Palm Sustainability” 1 certifikat, vilket innebär att palmoljeplantagen har blivit oberoende granskad och certifierad mot RSPO – Roundtable on Sustainable Palm Oil standard.

Roundtable on Sustainable Palm Oil standard (RSPO) grundades 2004 för att främja produktion och användning av hållbar palmolja för människor, jorden och välståndet.  40% av världens palmoljeproducenter är medlemmar i RSPO, liksom många produkttillverkare, återförsäljare, miljö- och sociala icke-statliga organisationer. För att bli en certifierad medlem av RSPO måste producenterna följa organsiationens principer. Så som; De måste följa gällande lagar och förordningar samt visa miljöansvar och bevara naturresurser och biologisk mångfald.

Nikkens TRUE elements® Marin Ekologiskahudvårdsserie är också certifierat organiskt av ECOCERT2, certifieringsorganet för hållbar utveckling.

Den aktiva ingrediensen – havstången – som används i TRUE elements®-produkterna, skördas från en världs UNESCO-plats strax utanför Frankrikes kust, där tånget odlas hållbart med hänsyn till miljön runt omkring. Den franska regeringen och andra organisationer förvaltar tångindustrin genom att årligen enas om kvantiteter att skörda, den geografiska platsen för skörden, storleken på skörden och antalet licenser.

SPECIALERBJUDANDE!

Det är Internationella Kvinnodagen fredagen den 8 mars och för att fira detta får du en TRUE elements® ansiktsvatten (200 ml) gratis när du köper TRUE elements® Velvet Rengöringsmjölk (200 ml).

Superbilligt med 275:- för detta paket!

Perfekt pris för att testa produkterna.

Köp online HÄR

Internationell webshop HÄR

If you make a order use this id: 23310301 and my name gretel nord.

Erbjudandet gäller 4 mars – 12 april 2019. Beställningskod för erbjudandet: # 88048.

Erbjudandet gäller för alla beställningar via telefon eller nätet/webshop.  Det gäller även för dig som har autoship.

1. http://www.greenpalm.org
2. http://www.ecocert.com/en/index.html

Fler erbjudande denna månad!

Klicka på specialerbjudande så kommer det upp på min webshop HÄR

PiMag vattenflaska för halva priset förlängt en månad till!

 

Passade på att lära mig lite om Rawfood på semestern tack vare en kund som tipsade mig!

Efter denna måltid fanns det energi för en 2 timmars promenad på kvällskvisten. Bra bränsle må jag säga.

Kathrin Söderberg håller workshop nere i dalen påväg till Frigiliana.

Väldigt gott och trevligt!

 

Soliga hälsningar/ Gretel

 

2 svar på ”Mars”

  1. Hej Gretel! Vad roligt att du fick möjlighet att deltaga på en av Kathrin Söderbergs rawfood workshops i Frigilania norr om Nerja! Jag kom i kontakt med Kathrin Söderberg första gången sommaren 2017 då hon höll i rawfood workshops på Ecotopia i Skåne Tranås utanför Tomelilla. Mmmm, vilken njutningsfull och nyttig mat!!! Ibland är världen liten – jag är såååå glad att även du har fått uppleva hennes passion för rawfood! Råkade bli perfekt timing i samband med din semester i Spanien!

    1. Ja tusen tack Inger för att du berättade detta för mig. Det var verkligen en trevlig workshop som jag hoppas fler tar del av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.