Jag har inte börjat röka så ni kan vara lugna. Det är mer en känsla av att faktiskt göra precis det jag vill närhelst det passar mig. Få röra mig fritt mellan syprojekt, passning av barnbarn, sticke, yogapass, matlagning, webinarer, massagebehandlingar, trädgårdsjobb mm-iallafall ett tag till. Tänker mig hitta nån struktur framöver men det får ta den tid som behövs. Det är så härligt med kundkontakt och att få ge massagebehandlingar i Lilla Huset. Strax kommer det upp en ljusslinga i trädgården för att lysa upp vägen dit. Nu när mörkret nalkas tänder jag en marshall för att hälsa Dig varmt välkommen. Du bokar din tid HÄR 

Imorgon reser vi till Nerja, Spanien för lite rekreation i vårt andra hem. Det är 7 månader sen sist så det känns att det är dags. Längtar efter det livet som vi har där i perioder. Sen är det härligt att komma hem igen. Julen blir hemma i år!

Du som har Nikken PiMag vattenrenare lilla modellen-jag har filterpatroner till salu.

Du som har Nikken sportflaska- jag har filter till salu.

Köpte på mig ett lager innan Nikken la ner i Europa. Jag har diverse magnetprodukter som smycken, småmagneter, powerchip, sulor, handleds/knä omslag till försäljning i Lilla Huset. Julklappstips i hälsans tecken!

Kram Gretel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.