Nu är jag strax på plats i Lilla Huset igen och då med NYHETEN att jag återinför HELKROPPSMASSAGE. Detta kom sig av att jag själv var på 60 min helkroppsmassage i Nerja och upplevde det så skönt att jag bara vill ge denna känslan vidare till Er. Massagen kommer ges med Arnica olja från Weleda, denna olja som jag faktiskt började använda 1988 när jag startade som massör. Nu återinför jag denna fantastiska produkt.

Ge trötta och stela muskler värmande avslappande massage med Arnica Massage Oil. Kroppsoljan är en naturlig massageolja med extrakt från arnika och hudvårdande solrosolja. Har en balanserande doft från lugnande lavendel och energigivande rosmarin.

Fördelar

  • Naturlig massageolja med balanserande doft från lavendel och rosmarin
  • Ger en avslappande massage till trötta och stela muskler
  • Med extrakt av arnika och hudvårdande solrosolja

Rik på värdefulla ingredienser

Omkring 150 farmaceutiskt aktiva ingredienser har hittats i arnikablomman. Bland dessa finns betydelsefulla och verksamma substanser som t.ex. flavonoider, karotenoider, sesquiterpenlaktoner och dyrbara eteriska oljor. Innehållet av kiseldioxid ger arnikan kraft att bygga upp och forma och hjälper till att förnya vävnaden vid skador som blåmärken, bulor och krossår. På 1700-talet användes arnika ofta vid behandling av krämpor som t.ex. gikt, reumatism, åderbråck och veninflammation. I modern tid har det visat sig att extrakt från arnika har en antiseptisk verkan, främjar blodcirkulationen, lindrar smärta och påskyndar läkningsprocessen. Dessa och andra användningsområden granskas ofta och är kliniskt väldokumenterade.

 

Välkommen att boka Din behandling HÄR
Varmt Välkommen,
Gretel

2 svar på ”Tillbaka där jag började!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.