Iallafall för några dagar!

Jag bestämde mig en sen kväll i höstas, låg med telefonen och tvekade. Ett tu tre så klickade jag på anmäl dig nu knappen. Så nu sitter jag i Malmö  och ska tillbringa 4 hela dagar på en Yin yoga kurs.

Jag känner mig ungefär som en elefant som  ska gå på lina. Fast det är en härlig känsla att bara få vara och ta hand om sig själv. Vart detta ska leda har jag ingen aning om, men jag tänkte på mig själv och min kropp. Den behöver rehab efter 34 års sittande.

FOTVÅRD & MASSAGE är stängt 10/6-13/6

Det finns tider för dig som vill bli fin om fötterna innan Midsommarafton.

Boka online HÄR

Välkommen!

Gretel

 

 

 

2 svar på ”Nu checkar jag ut…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.