Underbara sol och värme som öppnar upp varenda cell i kropp o själ. Det är en ynnest att få känna denna milda omslutande ”kokong”
av avslappnande energi under semestern. Ett möte med sig själv som oftast inte infinner sig i vardagens ekorrhjul. Tacksamhet över livet! Den sköra tråd som livet hänger på.

Jag tittade upp och såg trädet falla, tvärnitade och bilen kasade fram på grusvägen. Det fanns inget mer att göra…Häpnadsväckande nog  så stannade bilen på nån decimeters avstånd samtidigt som trädet brakade i marken. Herre Gud  … utropade jag! Vad var detta?
Så lätt kunde livet varit över.

Discover it! Live it! Love it!

Gör dig redo för sommaren!

Vi älskar sommaren. Det är en fantastisk tid att få en hälsosam dos D-vitamin samtidigt som vi mår bra när vi tillbringar mer tid utomhus med att njuta av årstiden. Det är inte bara en bra känsla som vi får från att vara i solen – vi får många andra fördelar också. Vid bra väder är det mer sannolikt att vi tillbringar mer tid ute i den friska luften, kanske äter lunch ute istället för inomhus, tar oss en tur till stranden eller träffar vänner och umgås ute. Dessa typer av aktiviteter får oss att känna oss lyckliga och avslappnade, så vi associerar solsken med positiva upplevelser och glada minnen.

Något nytt …  Ljusare väder kan få oss att känna oss mer inspirerade och kreativa. Använd den här sommaren som en möjlighet att starta en ny aktivitet eller eller anta en utmaning – och när du följer dina framsteg blir du mycket mer uppmuntrad att nå ditt slutliga mål. Varför inte försöka uppnå ett personligt bästa eller överraska dig själv genom att prova en ny aktivitet – det finns många roliga sätt att hålla sig motiverad och fokuserad.

Energi  Mat är vår bästa energikälla. För att hålla energinivåerna uppe behöver vi verkligen äta hälsosamt – integrera de mest näringsrika livsmedlen i vår kost. Livsmedel som hjälper våra energinivåer inkluderar fullkorn, nötter och vissa frukter (druvor, äpplen, apelsiner, persikor, päron och grapefrukt) och grönsaker med högt fiberinnehåll som ärtor, bönor och bladgrönsaker.

Stöd … Våra kroppar är gjorda för att röra sig. Oavsett om du väljer att få din vanliga aktivitet genom att gå till gymmet eller gå ut med hunden är det viktigt att hitta något du tycker om att göra. Att träna regelbundet är inte bara en del av en aktiv hälsostil, det kan också hjälpa oss att känna oss mer självsäkra. Ibland kan vår kropp behöva lite extra stöd för att göra aktiviteterna mer bekväma. Nikkens kinetiska KenkoTherm® DUK-tejp är ett flexibelt kinetiskt tejp som du kan använda för extra stöd under aktiviteter.

Och slappna av … Vi vet alla hur bra vi känner oss efter en god natts sömn! Sömn är oerhört viktigt för vår hälsa oavsett årstid. Med längre, ljusare dagar kan det vara svårt att sova. Skapa din egen sömnmiljö – enligt “the sleep charity” är en idealisk sovrumstemperatur runt 16-18 ° C. 1 Nikkens Kenko PowerSleep® Mask … eliminerar inte bara ljusdistraktion, det ger också ett område med magnetiskt flöde för komfort.

Se till att du mår som bäst inifrån och ut för att maximera din sommarglädje i år!

Gör dig redo för en fantastisk sommar med vårt Gör dig redo för sommaren-erbjudande:

Detta erbjudande varar till 31/5-21!

Under onsdag 19/5 och torsdag 20/5 kan du köpa ansiktsrengöring och ansiktsserum med 50% rabatt.

Vid köp av Morsdags halsband Perfect Link  får du silver/guld hjärtat som gåva.

Välkommen in i min webshop! 

Fotvård & Massage håller semesterstängt till 30/5!

Välkommen att boka tid online HÄR

Soliga hälsningar,

Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.