Efter denna långa ledighet från Fotvård&Massage känns det härligt att vara tillbaks igen. Omväxling förnöjer, som man brukar säga.

Födelsedag, Jul och Nyårsfirande i Nerja med hela familjen samlad var härligt. Inte så mycket solbadande denna gång utan mer tid för umgänge med barn och barnbarn.

Jag hann med en tur till London där jag var barnvakt.

Rebecka tränade inför ett häftigt uppträde i Paris.

Dior

Välbefinnande i vinter…

Julledigheten är över och Vintern är här… det är en bra tid att lyfta ditt immunförsvar och bli friskare i allmänhet!

Vissa av oss glömmer bort hälsosamma matvanor. Ofta, med tanke på vädret, slutar vi att motionera och föredrar myskvällar inomhus i värmen. Med kortare dagar och kallare väder kan det vara svårt att hitta motivationen, hålla sig aktiv och äta hälsosamt. Detta kan orsaka ett försvagat immunförsvar, och vi blir mer benägna att bli sjuka. Här är några användbara tips som hjälper dig att hålla din hälsa i toppform:

Förbättra ditt C vitamin intag. C vitamin hjälper till att hålla ditt immunsystem hälsosamt och kan hjälpa till att minska tiden du är sjuk och hur svår förkylningen är. För att få fördelarna, se till att du dagligen äter mycket C vitamin rik mat. Citroner och apelsiner är i säsong just nu och de är fulla med C vitamin. Tillsätt pressad citron i kallt eller varmt vatten för en god dryck.

Gå ut och rör på dig. Enligt forskning1 tenderar folk att gå upp i genomsnitt 3 till 5 kg under vintermånaderna. När det är kallt och blött, är det väldigt frestande att stanna inne i värmen. Men fastna inte i den fällan, du måste komma ut! Du måste utsätta huden för naturligt dagsljus för att öka dina nivåer av D vitamin. Det är viktigt för att hålla dina ben och ditt immunsystem friska. Du måste också exponera dina ögon för dagsljus för att hjälpa till att reglera ditt humör och sömn.

Ät grönsaker. Vi vet att grönsaker är bra för oss, och speciellt vintern är den perfekta tiden att njuta av mörkgröna bladgrönsaker. Spenat och grönkål till exempel, är en stor källa av vitaminer och mineraler för att hålla kroppen i form under vintermånaderna. Ett sätt att öka ditt vitaminintag är Nikkens Organic KVB® Natural Food Mix – Choklad smak. Detta är en hälsosam måltidsersättning med ekologisk Moringa, ekologiskt ärt protein, ekologiska grönsaker, prebiotika och probiotika.

Sov bättre. Sömn är viktig hela året oberoende av säsongen. Under vintersäsongen, när dagarna är kortare, kommer din kropp naturligtvis vilja sova längre och kommer att anpassa sin rytm efter dagsljuset. Använd de längre kvällarna till att slappna av innan du går och lägger dig. Ta en paus från all elektronik och läs en bok eller spendera kvalitetstid med familjen. Försök att gå och lägga dig så tidigt som möjligt för att ge din kropp tillräckligt med vila under den tiden som den behöver det mest.

Håll igång din hjärna. Mental hälsa är lika viktig som vårt fysiska välbefinnande under vintermånaderna. Sysselsätt dig med att göra upp planer, som att boka en vår/sommarsemester eller ännu bättre; Planera din Alla hjärtans dag, som snart är aktuell. Ge den perfekta presenten i februari: Nikkens magnetiska Kenko Heart Pendant! Lämplig för både män och kvinnor, hjärtat är vändbart med de två sidorna i silver/guldfärg och det passar perfekt med antingen Perfekt Link II i rostfritt ståleller det guldtonade magnet halsbandet från Nikken.

Ta hand om dig själv i vinter och njut av en aktiv Wellness-livsstil.

SPECIALERBJUDANDE …

JUST NU 1/2-28/2

PASSA PÅ !

50% rabatt på Nikkens PiMag VATTENFLASKA

Köp här!

Börja det nya året med New Year Cleanse Pack (# 88046). Innehåller KENZEN Cleansedx, KENZEN Digestion Complex 4-20 och KVB® Natural Food Mix Chocolate.

SPARA 50% när du köper dessa produkter i New Year Cleanse Pack gentemot när du köper dem individuellt!

Erbjudandet gäller 2 januari -31/3 2019

1. Hjälp kroppens naturliga rengöringsprocess på traven med naturliga ingredienser inklusive mariatistel och gurkmeja. KENZEN Cleansedx (90 kapslar / 5.3g )

2. Hjälp din tarm och maximera matsmältningen med en balanserad kombination av naturliga matsmältnings enzymer. KENZEN Digestion Complex 4-20 (90 kapslar / 31.5g)

3. Ät en hälsosam balanserad kost rik på näringsämnen, prebiotika och probiotika. KVB Natural Food Mix – Choklad en ekologisk, proteinrik måltidsersättning / mellanmål. (963 g – 35 servings)

 

Handla på enklaste och billigaste sättet…

Få 25% rabatt genom att prenumerera på dina vitaminer.

Kontakta mig för att fylla i en autoshipblankett så får du denna rabatt (minst 3 månader)

Kanske dags för ett nytt kapitel …

Jag fick denna insikt för någon vecka sedan.

Dagens insikt!

Idag drog jag upp Milians kofta som jag försökt sticka på snart ett år. Stickat o dragit upp hela tiden. Svårt mönster, skrivet på danska och dessutom felgjort. Har varit i garnaffären och frågat om hjälp men de kunde inte hjälpa mig. Envist har jag försökt men nej Nu var måttet rågat!

Fick en tanke angående livets mönster, kanske vore det bättre att göra som med koftan… börja på ett nytt kapitel istället?????? Känns så skönt att riva upp sticket och bara tanken att börja på ett enklare mönster som ligger mer i min ton gläder mig🤪

Lycka till!

Gretel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.