Tänk så snabbt det kan gå när man bestämt sig. Jag skrev ner en Nymåneönskan 12/7 och den 4/8 började jag ta emot kunder i Lilla huset. Tack till Rebecka som kom hem och bar upp det mest otympliga på vinden.Trodde inte det skulle bli klart men jag hade satt en deadline och den höll jag. Mina Facebookvänner fick se bilder från röran i det så kallade gäst/yoga/syhuset.

En kund som kom på behandling här i Bjäresjö sa: men det var väl inte detta som låg ute på Facebook? Där var ju så rörigt!

Jag är så nöjd!

Så roligt med en ny behandling. NU börjar saker att falla på plats. Hemma i Bjäresjö kommer jag att jobba med Andullationsterapi.

Andullationsterapi är en vibrationsmassage kombinerad med djupverkande infraröd värme. Den har en tydlig smärtlindrande effekt på t.ex. rygg- och nackont, huvudvärk, migrän, ischias och artros samt är stressreducerande. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer och här stimuleras hud och muskler men även samspelet av de inre organen. Det medicinska massage-systemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker.

Bokas online HÄR 

Fotvård & Massage fortsätter som vanligt med varierande öppettider. Ibland öppnar jag en lördag eller söndag också!

Nytt!

Fotbadet blandas med Dr Sannas Såpa med Citronmyrten. Kroppsmassagen utförs med Dr Sannas Kroppslotion med Broccolifröolja o Lavendel.

För övrigt använder jag själv Nikkens hudvårdsserie som jag älskar.

I hjärtat av NIKKENs TRUE elements® Marin Ekologiska hudvårdssortiment är en synergistisk blandning av ekologisk havstång och växter från kustområden – en naturlig källa av vitaminer, mineraler, aminosyror, antioxidanter och fettsyror.

Nyskördad från hjärtat av Iroisehavet, känt för sin exceptionella renhet, med en miljöansvarig och hållbar strategi.

TRUE elements® formula innehåller Laminaria Digitata, Chondrus Crispus, Ulva Lactuca och Havsfänkål samt Solrosfröolja och Aloe Vera – allt från ekologiskt jordbruk, för att nämna några av de naturliga ingredienserna i TRUE elements® sortimentet.

ECOCERT ekologist godkänd.

Dessa produkter har jag till försäljning både i Ystad, Bjäresjö och i min  webshop

Handlar Du för 590:-  i min webshop så är det GRATIS frakt!  Då kan man ju faktiskt unna sig att testa någon produkt.

Just nu fram till 3/9 kan du köpa dig extra energi-sulor. Köp ett par så får du det andra paret för halva priset.

Sålde till en kund för någon vecka sedan som satt i rullstol och hade väldigt lite kraft (energi) i kroppen. Han märkte en avsevärd skillnad direkt! Frun köpte ett halsband och huvudvärken hade gått över efter 15 min med halsbandet.

Det kan vara värt att testa enkel naturlig hjälp!

Välkommen till mig antingen i Ystad, Bjäresjö eller online!

Med vänlig hälsning, Gretel

 

 

 

 

 

2 svar på ”Önskan blev verklighet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.