Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! 

Det gäller att prisa livet och verkligen avnjuta det på så många sätt som möjligt. Vi har ju fått en stund här på jorden och vi vet ju inte hur lång den är. Dessa tuppar fick jag Påsken -16 av min väninna Liza som tyvärr lämnade jordelivet för två år sedan. Mina tankar nuddar ofta Liza när jag tänker på livet. Hon hann inte bli pensionär och nu i år är jag själv faktiskt där. Mitt liv kommer förändras på ett eller annat sätt men hur vet jag ännu inte. Det finns mycket som lockar och pockar. Kanske någon som vill ta över efter mig…

MEN…

Först kommer Påsken och Fotvård&Massage kommer ha lite extra öppet för Dig som vill få en skön behandling under ledigheten. Öppet Påskafton/Påskdagen. Du kanske är värd Lilla Spabehandlingen eller Stora Spabehandlingen? Bara Du som vet!

Eftersom dagarna blev fullbokade snabbt så har jag öppnat upp långfredagen också!

Enbart fotvårdsbehandling är gott nog då man känner sig 10 år yngre när ”fnaset” är borta. Kika in på min sida och boka online HÄR

Beställ Nikkenprodukter HÄR

Detta vill jag delge Er efter att ha lagt på luren. En kund till mig berättade just att hon är helt fri från sin väldigt besvärande fistelgång som hon haft i många år. Den har läckt och gjort ont. Efter att ha druckit Nikkens korngräs och tagit en kapsel Nikken Lactoferrin under 1 års tid så är hon fri från detta bekymmer. Det tog 6 månader så var det bra. Nu har vi lagt in ett kvartals abonnemang då detta har blivit hennes livsstil att börja dagen med näring. Ingen är gladare än jag som kunnat hjälpa henne att bli fri från denna fistel, jo kunden själv såklart. Hon säger själv att hon inte fattar varför hon inte lyssnade på mig innan men är glad att hon till slut tog det till sig. Känner Du någon som har samma problem så vet Du att jag har hjälpen. Besök mig eller gå in på min webshop, köp produkterna och ge det en chans!

Kostnadseffektivt … Att använda vattenfilter för att filtrera kranvatten är mycket billigare än att köpa vatten på flaska. Det är också mer miljövänligt på grund av att mindre plast används. Genom att ha ett vattenfiltreringssystem i ditt hem kan du spara en hel del pengar och du kommer att dricka vatten av högre kvalitet som har filtrerats.

Värna miljön … Flaskvatten är en föroreningskälla, eftersom det tar en plastflaska 450 år1 att brytas ned. Genom att filtrera kranvatten i ditt hem hjälper du miljön. Och för oss som enkelt har tillgång till drickbart vatten är det nu, mer än någonsin, vårt ansvar att hjälpa till att minska vårt plastavfall och ta med påfyllningsbara vattenflaskor överallt istället för flaskvatten för engångsbruk. Med Nikkens miljövänliga PiMag®-vattenflaska får du inte bara rent PiMag®-vatten, du hjälper också till att minska plastavfall och ditt personliga koldioxidavtryck!

Filtrering avlägsnar föroreningar och orenheter… Filtrering hjälper till att avlägsna vattenföroreningar som klor och tungmetaller. Samtidigt hjälper vattenfilter till att behålla viktiga mineraler som magnesium, kalcium och zink. De kan hjälpa till att skydda dig mot toxiner och se till att du konsumerar friska mineraler. Nikkens PiMag Waterfall® är utformad för att producera vatten med tillsatta mineraler, till ett pH-värde på 8,5-9,5. Joniserat vatten minskar potentialen för oxidationsreduktion. Joniserat PiMag®-vatten från Vattenfallet kan hjälpa till att kompensera den oxiderande effekten av många element i den moderna kosten och miljön, vilket kan hjälpa till att bromsa cellförstörelsen.

Vattenfiltrering kan hjälpa till att förbättra din hälsa … Vattenfiltreringssystem kan vara bra för din hälsa. Fördelarna är tiofaldiga med återfukning av huden, näringsupptag, viktminskning, avgiftning och matsmältning. Att dricka rent vatten hjälper till att stödja immunförsvaret och dina kognitiva förmågor.2 Filtrerat vatten kan också ge ytterligare fördelar när du tar en dusch om du använder PiMag® Microjet Duschsystem. Den använder en reduktions- / oxidationsprocess för att neutralisera klorjoner och injicerar luft i duschströmmen för att öka vattenets elektronegativa potential för effektivare filtrering.

Vatten är liv och Nikken erbjuder rent, filtrerat PiMag®-vatten – inte bara för att dricka utan också för att duscha i. Från den 22 mars till den 17 april 2021 kan du spara 20% på utvalda toppmoderna PiMag®-vattenprodukter. Upptäck mer på https://www.nikken.com/eu/gretel

  1. https://www.peacecorps.gov/educators/resources/timeline-decomposition/
  2. https://nikkensv.wordpress.com/2019/03/18/drick-vatten-for-att-forbattra-valbefinnandet/

 

Ha en riktigt fin Påskhelg!

Med vänlig hälsning, Gretel

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.