Våren är påväg och vi med den…

Jag har haft lite mycket runt mig och inte fått iväg månadens Erbjudande i tid MEN…än finns det chans att beställa även om det går ut 19/3 alltså imorgon.

För att fira den internationella kvinnodagen den 8 mars 2021 erbjuder vi 50% besparing på utvalda TRUE elements® Marina ekologiska Hudvårdsprodukter !

Prova ekologiskt i ditt badrum …

Du kommer att ha stor inverkan, inte bara på miljön utan också på din hud, genom att byta till ekologiskt. När du väljer Nikkens TRUE elements® Marina Ekologiska Hudvårdssortiment väljer du produkter med certifierade naturliga ingredienser utan tillsatta kemikalier eller syntetiska dofter som kan störa hudens känsliga naturliga balans.

Detta produktsortiment representerar en synergistisk blandning av ekologiska tång och kustväxter som skördat på ett hållbart sätt vid Frankrikes kust, vilket gör dess ingrediensformler helt unika. Och produkterna har naturligtvis certifierats ekologiskt av ECOCERT. TRUE elements® Marina Ekologiska Hudvårdsserie  är lämplig för alla hudtyper inklusive känsliga hud på grund av dess marina ekologiska ingredienser.

Köp online HÄR

Otippat mycket pyssel på källarplan, då jag egentligen inte gillar källarutrymmen. Så kul att odla och då källaren har bäst temperatur just för detta ändamål så är det ju perfekt. Här rotas potatisen och flera pluggbrätten med purjulök, rotsellri, grönkål, tomat, gurka, salladslök och squash gror så det knakar.

 

Vad finns på din badrumshylla?

När det gäller vilka produkter vi har i våra badrum har mycket förändrats. Om någon frågade ”vilka ekologiska produkter har du i huset?” kanske du sa ”frukt och grönsaker”. Men genom åren har ekologiska produkter tagit sig från köket till andra rum i huset som till exempel badrummet.

Vad betyder ekologiskt?

Produkterna har tillverkats på ett sätt som begränsar användningen av syntetiska material eller helt undviker dem. Ekologiska produkter främjar också balans i naturen och bevarar biologisk mångfald. Till exempel begränsad eller ingen användning alls av bekämpningsmedel, antibiotika och tillväxthormoner.

Varför köpa ekologiskt?

Produktionsprocessen är mindre skadlig för miljön och som en global Wellness-gemenskap vill vi alla göra vårt och stötta miljön. Förutom detta är det mer sannolikt att produkterna innehåller ingredienser av bättre kvalitet, vilket innebär att de också kan fungera bättre.

Vad ska jag leta efter?

Håll utkik efter produkter som är ekologiskt certifierade. Detta innebär att produkten har genomgått en noggrann applikationsprocess där effektiviteten av dess ekologiska status har testats vid alla tillfällen i tillverkningen. ECOCERT1 är ett exempel på ett europeisk certifieringsorganisation för ekologiska produkter baserad i Frankrike. Förutom livsmedelsprodukter certifierar sw även kosmetika, rengöringsmedel, parfymer och textilier. Företaget inspekterar cirka 70% av den ekologiska livsmedelsindustrin i Frankrike och cirka 30% över hela världen. ECOCERT är också en ledande certifierare av rättvisemärkt mat, kosmetika och textilier enligt ECOCERTs standarder för rättvis handel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.